De officiële website van
v.v. Engelbert

1-3 Juni Sport en Spel Weekend 2018

Ook dit jaar heten wij  u weer van harte welkom op het Sport- en Spelweekend van VV Engelbert. Het 29e Sport- en Spelweekend gaat weer van start op 1, 2 en 3 juni!

3 dagen diverse leuke sport- en spelactiviteiten op het sportpark, ondersteund door muziek en gezelligheid. Op vrijdagavond 1 juni starten we het weekend met een 5-tegen5toernooi (35+ en 45+) voor mannen en vrouwen. Na afl oop van dit toernooi is er tijd voor een drankje en gezellige (live) muziek in de feesttent. De zaterdag staat (zoals ieder jaar) in het teken van onze jeugd. Zij zullen een leuk toernooi spelen en zijn er leuke activiteiten. Ook zal deze dag afgesloten worden met muziek verzorgd door Thomas Koetze (speler A1). Zondag sluiten we het weekend af met het traditionele sponsortoernooi. Deze dag zijn er ook voor de jeugd weer diverse leuke activiteiten georganiseerd.

Namens het bestuur wens ik u weer een zeer gezellig en sportief weekend toe. Op voorhand wil ik ook onze sponsoren en vrijwilligers bedanken voor hun bijdrage.

Edwin Greven Voorzitter

De digitale versie van het Sport en Spel Weekend boekje kunt u hier downloaden.

Facebook Comments

Geef een reactie