Activiteiten VV Engelbert

Beste leden van VVE,
Waar we in normale tijden nu lekker aan het voetballen zijn en ons voorbereiden op de toernooien, zijn we nu vooral bezig om gezond te blijven en rekening te houden met de mensen om ons heen. Alles om het Corona virus af te vlakken. Vanzelfsprekend houden we ons als vereniging aan de gestelde richtlijnen door de overheid. 31 maart werd duidelijk dat de maatregelen worden verlengd tot en met 28 april. Wat betekent dit voor VV Engelbert en haar activiteiten?

Competitie
Op 31 maart heeft de KNVB het volgende laten weten over de competitie:

Met het oog op de vanavond door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, hebben wij helaas moeten besluiten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. We vinden het ontzettend spijtig dat onze 1,2 miljoen leden en de duizenden ouders en vrijwilligers dit seizoen niet meer kunnen genieten van onze prachtige sport. Zeker nu het voorjaarszonnetje daartoe zo uitnodigt. Anderzijds: er gaat niets boven gezondheid. Dus er is geen keuze.

Er komen geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en degradanten. Ook bekerkampioenschappen worden niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

Sport- en spelweekend
Als gevolg van de gemaakte maatregelen is het voor de organisatie van het Sport- en spelweekend niet mogelijk om de activiteiten in dit weekend goed te kunnen organiseren. Bovendien is het nog onduidelijk of er in juni alweer gevoetbald kan worden. Om deze redenen heeft het bestuur van VVE besloten het Sport- en spelweekend in juni niet door te laten gaan. We kijken naar een manier om de activiteiten in het lustrumweekend te organiseren. Het lustrumweekend is gepland op 12 en 13 september 2020.

Contributie

Hoewel er deze helft van de competitie grotendeels niet wordt gevoetbald zal in de maand april het tweede gedeelte van de contributie via ClubCollect worden geïnd. Dit in lijn met deadviezen van het NOC*NSF. Contributie betaal je jaarlijks, gericht op een begroting over een geheel seizoen, voor verschillende zaken. Uiteraard om te kunnen voetballen en trainen, maar ook om de vereniging in stand te houden. De kosten van de vereniging lopen wel door. We vragen hiervoor jullie steun en begrip.

Voorbereidingen nieuwe seizoen

We zijn gestart met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, waaronder het maken van de teamindeling voor de jeugd. Om de teams tijdig te voorzien van een goede trainer doet de technische commissie nu al een oproep aan leden en ouders om zich te melden als ze een team willen leiden en/of trainen in het nieuwe seizoen. Dus wil je trainer of leider worden in het nieuwe seizoen? Geef dit dan aan via Taco Groenhuis (tacogroenhuis@live.nl).

Tot slot vanuit het bestuur

  • Als bestuur volgen we de berichtgeving en proberen we zo goed als dat kan te reageren op de ontwikkelen en jullie te informeren. Als vereniging kijken we naar welke regelingen voor ons van toepassing zijn vanuit het steunpakket.
  • Er wordt doorgewerkt aan de plannen voor de realisatie van het kunstgrasveld.
  • De voetbalplaatjesactie van de Coöp in Harkstede gaat wat later van start als gepland. De start is op 4 mei.
  • We leven mee met iedereen die hard getroffen wordt door het Corona virus. Uiteraard de mensen die het virus zelf hebben opgelopen of mensen dicht bij hen. Ook het MFC heeft het in deze tijden niet makkelijk. We wensen Aries en zijn team sterkte in deze tijd!

Als bestuur kijken we er naar uit jullie allen snel weer te zien. Tot die tijd; houd afstand, blijf gezond en denk om elkaar!

Met gezonde en sportieve groet,

Bestuur VV Engelbert

Deel dit nieuws op social-media:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lees ook deze berichten:

© Copyright 2021  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Policy

Realisatie en beheer door: SPOOK-Media