De officiële website van
v.v. Engelbert

Bereikbaarheid website v.v. Engelbert

De website van v.v. Engelbert is tijdelijk alleen te bereiken via www.vvengelbert.com. Wij verwachten dat de site vanaf 8 maart 2018 weer te bereiken is via www.vvengelbert.nl.

De reden van de onbereikbaarheid heeft te maken vanwege de nieuwe website. Sinds begin januari is de nieuwe website van v.v. Engelbert online. We hebben de website een nieuw design gegeven en geschikt gemaakt voor mobiele apparaten. De mooiste ontwikkeling is dat de website nu een koppeling met sportlink bevat. Hierdoor komen alle selecties uitslagen, afgelastingen, standen, programma, beker automatisch op de website te staan. Door deze ontwikkeling is er minder onderhoud nodig aan de website. Een ideale manier voor onze vereniging om snel en effectief de website volledig up-to-date te houden. 

Ondanks dat we veel hebben kunnen automatiseren kunnen er nog onderdelen ontbreken aan de website. Het is nu mogelijk om via de website feedback te geven via het feedbackformulier. Naast het formulier is er ook een mogelijkheid om feedback te mailen. Dit kan naar feedback@vvengelbert.com

Facebook Comments

Geef een reactie