Bert Bever Club

Een nieuwe jeugdclub voor V.V. Engelbert: De Bert Bever Club! Deze club is voor iedereen die in de jeugd van V.V. Engelbert voetbalt, maar ook voor de broertjes en zusjes.

Bert Bever is te zien op het voetbalveld, dus bij toernooien, kampioenswedstrijden en af en toe traint hij met een team mee! Ook zorgt hij voor een beterschaps-kaartje bij een blessure en denkt hij aan je als je jarig bent!

Maar Bert Bever doet meer.  Naast de voetbalactiviteiten worden er ook andere (feestelijke) activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan disco, bingo, puzzeltochten, spelletjes middagen en nog veel meer!

Deze club biedt dus veel meer dan alleen voetbal!

Per seizoen betalen de leden een klein bedrag. Van het totaal bedrag wat we hier per seizoen mee ophalen kunnen wij de diverse activiteiten betalen. Maar uiteraard zal een sponsorbijdrage voor de Bert Bever Club zorgen voor nog meer leukere activiteiten, leuke merchandise en hierdoor een mooie stap vooruit voor de club.

Wat kunnen wij o.a. bieden:

  • Uw naam verbonden aan de leukste jeugdclub van Noord-Nederland
  • Uw logo bedrukt op de Bert Bever Merchandise
  • Bert Bever op bezoek bij uw bedrijf
  • Uw logo op de Bert Bever pagina van de website

*Neem contact op met de sponsor commissie zodat we  samen kunnen kijken naar de mogelijkheden!

Sponsoren V.V. Engelbert

Wordt vandaag lid van de Bert Bever Club!

Vraag hier een offerte aan voor het sponsoren van de club door het aanbieden van een reclamebord, web-advertentie, shirtsponsor of wedstrijdbal.

Bert Bever Merchandise

Koop hier je unieke Bert Bever Merchandise