De officiële website van
v.v. Engelbert

Engelbert 1 groeit uit zijn krachten tegen Heiligerlee (5-0).

Bij Engelbert, zonder trainer Gert-jan van Dijken, werd vandaag voor het trainerschap een beroep gedaan op de gebroeders Arjan Heckman en Edwin Heckman.

Verslag door: Jacob Olthoff

Door blessures en afzeggingen zagen de kersverse trainers zich gedwongen om vele wissels toe te passen tegen het fysiek sterke Heiligerlee. Een aantal talentvolle A-junioren mocht aantreden en daarnaast werden oudgedienden Bert Greven en voorzitter Edwin Greven opgeroepen om plaats te nemen op de reservebank.
Engelbert liet zich vanaf het beginsignaal niet van de wijs brengen en stevende trefzeker af op klinkende overwinning tegen Heiligerlee(d). De overtreffende trap werd na negentig minuten bereikt met maar liefst 5-0 door doelpunten van Henri Groenbroek (2), Tyrell Olthoff (2) en Giani Cijntje. Verrassend op zijn minst deze hoge uitslag. We hadden er misschien niet op gerekend, maar dat de club tot aardige dingen in staat is weten we. Toch is het deze competitie vrijwel onmogelijk gebleken om de geoliede machine in dit tempo draaiende te houden, zonder af en toe een wedstrijdje ‘op adem te komen’. Volgende week volgt de uitwedstrijd tegen MOVV.

Fotoverslag:

 https://get.google.com/albumarchive/106348665406414041916

Facebook Comments

Geef een reactie