De officiële website van
v.v. Engelbert

Sponsor worden?

Sport- en Spelweekend 2018

De voetbalvereniging en MFC Engelbert organiseren het Sport- en Spelweekend dit jaar van vrijdag 1 juni tot en met zondag 3 juni. Het gehele programma is nog niet bekend, maar het zal er ongeveer als volgt uitzien:

Vrijdag 1 juni , 18:00 - 21:00 uur: 

wedstrijden van senioren heren en dames 7t7 teams. Na afloop live muziek van zanger Richard

Zaterdag 2 juni, Overdag:

 De dag voor onze jeugd, met jeugdtoernooien en activiteiten.

Zondag 3 juni, 10:00-16:00 uur: 

Het 5-tegen-5 sponsortoernooi op kleine veldjes. Het toernooi waarmee alles begonnen is. Sportiviteit en gezelligheid staan hierbij voorop. Live muziek van zanger Kris Jager. Om het weekend succesvol te laten zijn, proberen we net als andere jaren de vaste kosten af te dekken door sponsorbijdragen. Hiervoor zijn we afhankelijk van u. We hopen ook dit jaar weer op uw steun te mogen rekenen. Onderaan deze mail  treft u een overzicht van de sponsormogelijkheden aan. Heeft u zelf andere ideeën, dan staan we daar natuurlijk open voor.

Wilt u een bijdrage leveren aan het weekend, dan kunt u ons dat laten weten via e-mail of telefoon, Arend Knollema 06- 50 268 238.

Met sportieve groet,

Arend Knollema, coördinator Sport- en Spelweekend, voetbalvereniging Engelbert

Sponsormogelijkheden Sport- en Spelweekend 2018

 Totaalpakket A: € 295,-

Hele pagina kleurenadvertentie in Sport en Spel weekend boekje (oplage 1.100 stuks), Uw logo of advertentie op meerdere schermen, Omroep bij sportveld, Deelname aan 5 vs 5 voetbaltoernooi (indien gewenst, graag opgeven).

Totaalpakket B:   € 180,-

1/2 pagina kleurenadvertentie in Sport- en Spelweekend boekje, Uw logo of advertentie op meerdere schermen, Omroep bij sportveld.

Adverteren in Sport- en Spelweekend boekje:

hele pagina advertentie in kleur.         € 95,-

1/2 pagina advertentie in kleur.           € 50,-

(Oplage 1.100 stuks, verspreid in Engelbert, Middelbert, Ruischerbrug, de Waarden en Meerstad, en natuurlijk onder al onze leden. Daarnaast zal uw advertentie of logo tijdens het hele weekend met andere sponsoren rouleren op meerdere schermen. Lever uw advertentie voor 1 mei aan.)

Deelname Sponsortoernooi € 125,-

Deelname aan 5 vs 5 voetbaltoernooi, naamsvermelding op meerdere schermen tijdens het gehele weekend. Er zal weer gespeeld worden in een Prestatie-, Recreatie- en bij voldoende animo is er ook een dames-poule. Als u meer dan 1 speler in uw team heeft die in de in de A-categorie spelen dan verwachten we een aanmelding voor de prestatie poule.

Omroep € 75,-

Omroep tijdens het Sport- en Spelweekend en uw logo op meerdere schermen.

Indien u een advertentie/bedrijfslogo digitaal beschikbaar hebt, stuurt u dit dan s.v.p. voor 1 mei.

Sponsoren zijn belangrijk voor het bestaan van de vereniging.

Dank aan alle personen die zich persoonlijk of bedrijfsmatig onze club het afgelopen seizoen hebben gesteund. Zonder deze sponsorbijdrage is het niet mogelijk om de sportieve doelen van de voetbalclub te realiseren. Dank daarvoor! De club heeft bij uitgaven waar mogelijk ook zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van de sponsoren van de club. Afgelopen seizoen hebben o.a. de leden van de sponsorcommissie zich voornamelijk gericht op de bordsponsoren en het sport en spel weekend. Dit heeft geresulteerd in een fantastisch gezicht; het hoofdveld is bijna volledig voorzien van bordsponsoren. Bekijk hieronder de sponsormogelijkheden.

Voor meer vragen over sponsoring kunt u contact opnemen met John van Rotterdam

  • Reclamebord
  • Website advertentie
  • Shirt sponsoring
  • Wedstrijdbal

Reclame bord bij hoofdveld.
-1 Bord € 95,- per seizoen
-2 Borden € 170,- per seizoen
-3 Borden € 240,- per seizoen
(Voor de periode van minimaal 3 jaar)
– Aanmaakkosten bord eenmalig (2,50 x 0,65 mtr) € 140,-
– Aanmaakkosten bord eenmalig (2,50 x 0,85 mtr) € 170,-
(Uw logo komt ook op de sponsorpagina van de website van de club. Door te klikken op uw logo, gaat de bezoeker direct naar uw eigen website.)

De kosten voor deze vorm van adverteren hebben we bepaald op €75, per seizoen.
• Uw advertentie wordt samen met andere website-adverteerders in een bewegende slider gepresenteerd.
• Presentatie is random dit betekent dat de advertenties willekeurig worden getoond. Soms dus 2 maal achter elkaar soms even niet.
• Door te klikken op uw logo, gaat de bezoeker direct naar uw eigen website.
• U kunt op elk moment een ander logo met bijvoorbeeld een actie laten plaatsen. Hiervoor een plaatje aanleveren van 250*250 pixels.

De kosten zijn €250 per seizoen, met een contractduur van 5 jaar.
• Shirt sponsor voor 1 tenue voor de duur van 5 jaar, € 250,- per seizoen
• Voor 2 sponsoren voor 1 tenue voor de duur van 5 jaar, € 150,- per seizoen
• Mouw- cq broek-sponsor (altijd in overleg), € 100,- per jaar

Wedstrijdbal voor het eerste elftal beschikbaar stellen € 75,- per wedstrijd. Vermelding van de naam op bord bij de ingang van het sportpark en in de kantine.