De officiële website van
V.V. Engelbert

Sport- en Spelweekend 30 jaar

De voetbalvereniging en MFC Engelbert organiseren het Sport- en Spelweekend dit jaar van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni.

Het is de 30e keer dat we dit evenement organiseren en een feestelijk feit, waar we ook aandacht aan zullen besteden. Het totale programma is nog niet bekend, maar het zal er ongeveer als volgt uitzien:

• Vrijdag 21 juni, 17:30 - 20:00 uur, net als vorig jaar een bedank-diner voor onze sponsoren en vrijwilligers. Verdere info volgt nog, maar als je al weet dat je hier graag bij wilt zijn, dan kun je je opgeven door mij een mail te sturen.
• Vrijdag 21 juni, 18:00 - 21:00 uur, wedstrijden van senioren heren en dames 7t7- teams. Na afloop live-muziek van zanger Kevin Pare.
• Zaterdag 22 juni, overdag: de dag voor onze jeugd, met jeugdtoernooien en activiteiten.
• Zondag 23 juni, 10:00-16:00 uur, het 5-tegen-5 sponsortoernooi op kleine veldjes. Het toernooi waarmee alles begonnen is. Sportiviteit en gezelligheid staan hierbij voorop. Live-muziek van zanger Kris Jager.

Om het weekend succesvol te laten zijn, proberen we net als andere jaren de vaste kosten af te dekken door sponsorbijdragen. Hiervoor zijn we afhankelijk van jou. We hopen ook dit jaar weer op je steun te mogen rekenen. Onderaan deze mail tref je een overzicht van de sponsormogelijkheden aan. Heb je zelf andere ideeën, dan staan we daar natuurlijk open voor.

Wil je een bijdrage leveren aan het weekend, dan kun je mij dat laten weten via e-mail of telefoonnummer 06- 50 268 238.

Met sportieve groet,

Arend Knollema, coördinator Sport- en Spelweekend, voetbalvereniging Engelbert