Update corona maatregelen!

Beste mensen,

Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen van afgelopen maandag, gelden voor VVE in ieder geval voor de komende drie weken de volgende maatregelen:

– Bij trainingen en thuiswedstrijden zijn geen toeschouwers toegestaan.

De pannakooi is de verzamelplek voor kinderen die gehaald en/of gebracht worden. De trainer/leider zal zorgdragen voor het opvangen en begeleiden van de kinderen. Ouders/begeleiders dienen gelijk na het brengen/halen het sportpark te verlaten.

– Bij uitwedstrijden is de verzamelplek de parkeerplaats bij het MFC. Er mogen begeleiders mee om te rijden, niet meer dan noodzakelijk. De begeleiders mogen de uitwedstrijd bijwonen.

De kantine is vanaf nu gesloten. De kleedkamers zijn door de weeks gesloten, in het weekend zijn de kleedkamers open. De toiletten zijn open.

– Na de wedstrijd/training dien je het park gelijk te verlaten. Eigen drinken nuttigen op het terras is niet toegestaan.

– Bij uitwedstrijden ben je gebonden aan de regels die door de thuisclub worden gesteld: informeer daarom tijdig naar de geldende regels en stem die met je team af.

-, Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 graden). Blijf thuis als iemand in jouw omgeving koorts heeft en/of benauwdheidsklachten.

We vinden het jammer dat deze maatregelen nodig zijn maar laten we in ieder geval ervoor zorgen dat er gevoetbald kan blijven worden.

Blijf gezond en sportieve groet,

MFC, hoofd- en jeugdbestuur van VVE

Deel dit nieuws op social-media:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Lees ook deze berichten:

© Copyright 2021  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Policy

Realisatie en beheer door: SPOOK-Media